Persbericht: Beurs EnergieZuinig Wonen

< Terug naar blog
17 juni 2015

Beurs EnergieZuinig Wonen 2016: Is uw huis klaar voor de toekomst?


Een nieuwe beurs die op 2 & 3 april 2016 plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht. Alle Nederlandse huiseigenaren hebben inmiddels een voorlopig Energielabel gekregen, maar hoe kun je dit label verbeteren? Welke aanpassingen zijn mogelijk, hoe zien die er uit en wie kan mij daarbij helpen? Dat is allemaal te zien en te ervaren op deze nieuwe beurs welke georganiseerd wordt in de Jaarbeurs te Utrecht. Deze is gericht op particuliere huiseigenaren die hun huis willen verduurzamen en/of renoveren voor een gunstiger energielabel. Andere motieven voor aanpassing kunnen zijn comfortverbetering, een beter gevoel met het milieu, sfeerverhoging in huis, enz.

Elke bezoeker kan zijn/haar beursbezoek nog aantrekkelijker maken door één of meerdere lezingen te volgen waarmee men wordt geïnspireerd met mooie en succesvolle voorbeelden. Bijvoorbeeld hoe zij hun huis kunnen optimaliseren. Enerzijds om de energierekening te verlagen, anderzijds om het energielabel te verbeteren. De standhouders bestrijken het gebied van het verbeteren van de buitenkant van hun woning, apparaten die minder energie gebruiken, inkoop van duurzame energie tot het zelf duurzaam opwekken en winnen van energie. Er staan veel inspirerende partijen die huiseigenaren kunnen helpen met zoal advies, ontwerp, uitvoering, subsidies en financiering.

Bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in deze markt worden uitgenodigd om als standhouder deel te nemen aan deze beurs. Voor hen een ideale kans om in één keer klanten uit heel Nederland te bereiken. Om makkelijk en efficiënt contact te leggen, krijgen alle bezoekers een scanbare badge met hun aanmeldgegevens die men kan laten scannen door de partijen van hun interesse.

Waarom in deze tijd een beurs organiseren?

Een beurs heeft de hoogste toegevoegde waarde in een markt die snel groeit, relatief onoverzichtelijk is, en waar in korte tijd heel veel ontwikkelingen plaatsvinden. In de bouw komt daar nog bij dat zien en voelen flink bijdraagt aan het gevoel van vertrouwen. De lezingenzalen ondersteunen dit met kennisoverdracht en inspirerende voorbeelden, waardoor de beurs nog aantrekkelijker en informatiever wordt voor bezoekers.

Voorpret: Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor beide nieuwsbrieven. De eerste is voor exposanten en de tweede voor bezoekers.

Actie: 10% korting op entree

logo Beurs EnergieZuinig Wonen Bezoekers krijgen bij aanmelding voor de nieuwsbrief tijdelijk 10% korting op de online toegangsprijs. Op weg naar de beurs zal de nieuwsbrief gevuld worden met wetenswaardigheden en tips.

Voor meer informatie, kijk op:
https://www.BeursEnergieZuinigWonen.nl/

Hoofdmediapartners editie 2016
 • logo Telegraaf
 • logo Metro
Geïnitieerd door:
 • logo Agnus Monti B.V.
Ambassadeurs editie 2016
 • logo Duurzame Huizen Route
 • logo Huis vol energie
 • logo Sterkin
 • logo Switch2Solar
 • logo Zonnekeur
 • logo Urgenda
 • logo Holland Solar
 • ODE Decentraal
Meld u nu aan voor de
nieuwsbrief en ontvang
10% korting! *)